Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace 1.3.0 aplikace Stream Vision 2

04.10.2022 19:42

Aktualizace 1.3.0 aplikace Stream Vision 2: ještě stabilnější a pohodlnější

Je to tady - Yukon Аdvanced Оptics Worldwide uvádí nové funkce s aktualizací mobilní aplikace Stream Vision 2. Aktualizujte mobilní aplikaci Stream Vision 2 na verzi 1.3.0 pro systémy iOS a Android a využijte novou funkci detekce pohybu a další užitečných vylepšení.

Detekce pohybujících se objektů.

Režim detekce pohybu umožňuje lovci spárovat zařízení Pulsar s mobilní aplikací Stream Vision 2 a detekovat pohybující se objekty. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud je zařízení pevně instalováno na statické podstavci a míří přímo tam, kde se očekává výskyt pohybujícího se cíle.

Funkci detekce pohybu lze aktivovat v nabídce nastavení na kartě Hledáček. Stačí nastavit citlivost detekce a způsob signalizace (vibrace nebo zvuk) podle vlastních preferencí.

Přímé odkazy na uživatelské manuály.

Po aktualizaci aplikace se na kartě Nastavení v dolní části sekce popisu zařízení objeví řádek "Uživatelská příručka". Zde je uveden přímý odkaz na uživatelské příručky na oficiálních webových stránkách Pulsar-vision.com. Klikněte na odkaz a otevře se stránka prohlížeče se správnou uživatelskou příručkou.

Upozorňujeme, že chytrý telefon uživatele by měl být připojen k internetu a měl by mít zapnutá mobilní data.

Okamžité sdílení fotografií.

Díky vylepšenému okamžitému kopírování souborů můžete své zážitky z lovu ve volné přírodě okamžitě sdílet s ostatními loveckými nadšenci. Po aktualizaci aplikace Stream Vision 2 budete moci okamžitě přenášet soubory fotografií a videí ze zařízení Pulsar přímo do galerie svého chytrého telefonu.

Ikona sdílení souborů zobrazí nativní nabídku obsahující několik možností sdílení, včetně možnosti Uložit do místní složky (definované uživatelem). Po uložení bude soubor uveden v galerii jako běžný mediální soubor. K dispozici pro uživatele systémů iOS i Android.

Úplný seznam aktualizovaných funkcí:

  • Funkce detekce pohybu - detekuje pohyb na kartě hledáčku.
  • Přímé odkazy na uživatelské příručky na oficiálních webových stránkách Pulsar-vision.com (umístěné v záložce Popis zařízení).
  • Možnost kopírování souborů fotografií a videí do galerie smartphonu prostřednictvím sdílení souborů (pouze pro systém Android).
  • Vylepšení stability aplikace
  • Opravy drobných chyb