Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XP

23.01.2020 10:09

Firmware 4.0 pro řadu XP: Nové pozorovací režimy a vylepšená detailizace zobrazení. Nové osnovy a zvětšený rozsah pro nastavení jasu ikon.

PULSAR neustále inovuje své technologie a přináší další aktualizaci firmwaru termovizních přístrojů, která vylepší jejich výkon. Nový firmware 4.0 je určen pouze pro produkty řady XP.

 

Vylepšená detailizace zobrazení - nová funkce, která zvyšuje ostrost kontur tepelných objektů pro přesnější a jemnější vykreslení jejích detailů, přinášející bezkonkurenční čistotu a ostrost zobrazení a pomáhající lepší identifikaci a rozpoznávání.

Tato funkce je automaticky zapnutá ve výchozím nastavení, ale lze ji vypnout v hlavní nabídce. Je důležité si uvědomit, že lepší zobrazení detailů má nejlepší výsledky při vysokých tepelných rozdílech.

 

Uživatelský režim – různé režimy zobrazení nastavují parametry přístroje pro dosažení nejlepší kvality obrazu v konkretních pozorovacích podmínkách. S firmwarem 4.0 přinášíme čtvrtý režim. Toto nastavení je přímou odezvou na připomínky našich zákazníků a nejvíce je ocení pokročilí uživatelé, kteří chtějí mít větší kontrolu nad nastavením svého přístroje. Nový uživatelský režim umožňuje vybrat a uložit jeden z přednastavených režimů (rocks, forrest, identification) s vlastním nastavením jasu a kontrastu. Každý ze tři parametrů tak můžete ihned nastavit tak, aby nejvíc vyhovoval Vašim preferencím, a nastavení zůstane uloženo i po přepnutí zpět z jiného režimu zobrazení nebo vypnutí zařízení. Uživatelský režim můžete upravit jednoduchým výběrem v rychlém menu.

 

Nové osnovy – nové kombinace barevných osnov pro termovizní zaměřovače Thermion XP : černá osnova s bílým středem a bílá osnova s černým středem.

 

Jas ikon - rozsah nastavení jasu ikon, který vidíte v nabídce, byl rozšířen, což přináší možnost ještě více snížit jas ikon - „ztmavit“ pro pohodlné pozorování v hodně tmavých nočních podmínkách, nebo naopak výrazně zvýšit při pozorování v jasném denním světle.

Jak již bylo zmíněno, tato aktualizace je určena pouze pro produkty řady XP:

 

  • Accolade XP, Accolade LRF XP
  • Helion XP
  • Trail XP, Trail LRF XP
  • Thermion XP

 

Aktualizace dále odstraňuje opravy drobných chyb a úpravy zvyšující výkon.