Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmware pro termovizi PULSAR

10.08.2019 10:08

Novější aktualizaci firmwaru Pulsar přináší významné zvýšení výkonu senzorů a kvality záznamu videa. Dále pro rychlé přepínání mezi pozorovacími režimy nově bude možné u modelu Helion použit speciálně přiřazené tlačítko „Nahoru“.

Aktualizace firmware:

 Zvýšení výkonu senzoru pro zlepšení detekce, rozpoznávání a identifikaci.

 Zlepšení kvality nahrávání videa.

PULSAR neustále pracuje na zdokonalení algoritmů zpracování obrazu. V důsledku výzkumu a testování společnost úspěšně implementovala podporu vylepšeného režimu zesílení, což výrazně zvyšuje schopnost detekovat, rozpoznávat a identifikovat objekty v podmínkách nízkých teplotních rozdílů.

Děkujeme našim fanouškům za jejich příspěvky! Vzhledem k četným požadavkům uživatelů produktů PULSAR budou nové algoritmy implementovány do stávající produktové řady společnosti s vydáním další aktualizace softwaru. Optimalizace algoritmů pro zvýšení zisku umožní dosáhnout zvýšení výkonu senzoru a zároveň snížit spotřebu energie zařízení. Změny budou viditelné v následujících režimech pozorování: Identifikace, Les, Hory.

 

Po aktualizaci softwaru budou režimy optimálně nastavené pro pozorování v různých podmínkách.

 

Les - optimální obraz v podmínkách husté vegetace a nízkých teplotních rozdílů, reliéf, vegetace a teplejší objekty budou viditelnější.

Skály - optimální zobrazení teplých objektů v přítomnosti velkého počtu objektů s různými teplotami (slunečný den, hory nebo reliéf města) v zorném poli.

Identifikace - optimálně zobrazuje podrobnosti o objektu, když je třeba objekt rozpoznat nebo identifikovat, funguje dobře za obtížných podmínek: déšť, mlha (možnost většího šumu obrazu, což je pro tento režim normální).

Po aktualizaci se objeví změny i v ovládání, které usnadni přepínání mezi režimy pozorování. Krátké stisknutí tlačítka „Nahoru“ se použije pro rychlé přepínání mezi režimy a dlouhým stisknutím se změní palety barev (u Helion a Accolade). Dříve existující funkce tohoto tlačítka bude přenesena do hlavní nabídky menu.

Spolu s vyšší kvalitou obrazu na obrazovce se také zlepší kvalita videozáznamů a fotografií. Použití nových algoritmů umožní stabilnější a konzistentnější záznam videa. Zde je video ukazující scénu s HELION po aktualizaci firmwaru:

 

 

Chcete-li stáhnout aktualizaci softwaru do zařízení PULSAR, musíte použít svůj chytrý telefon a nainstalovat bezplatnou aplikaci „Stream Vision“ z Google Play nebo App Store. Prostřednictvím „Stream Vision“ se každý uživatel může připojit ke svému zařízení PULSAR a nahrát nejnovější aktualizace softwaru. Aktualizace firmwaru jsou k dispozici pro zaměřovače PULSAR Trail XQ / XP, monokuláry Helion XQ / XP, Lexion XQ / XP a binokuláry Accolade XQ / XP.

Nejnovější oficiální číslo firmwaru vašeho zařízení můžete zkontrolovat na oficiálních webových stránkách Pulsar - firmware update.