Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace aplikace Stream Vision Ballistic

04.05.2023 07:00

Stream Vision Ballistics: aktualizovaný a připravený k použití

 

S potěšením oznamujeme, že beta test nové mobilní aplikace Stream Vision Ballistics je nyní dokončen. Aktualizovaná verze aplikace 1.0.2 je k dispozici ke stažení v AppStore a Google Play. Prvním zařízením Pulsar, které podporuje Stream Vision Ballistics, je Thermion 2 LRF XP50 Pro s připravovanou novou aktualizací firmwaru 3.1, která bude dostupná od 4. května.

Pro správné použití balistického kalkulátoru postupujte podle těchto pokynů:

  • Aktualizujte mobilní aplikaci Stream Vision Ballistics, i když jste již nainstalovali předchozí verzi aplikace. Po aktualizaci zůstanou dříve vytvořené profily zachovány beze změny.
  • Aktualizujte svůj puškohled Thermion 2 LRF XP50 Pro nejnovější verzí firmwaru 3.1.
  • Nahrajte profily vytvořené v aplikaci Stream Vision Ballistics do zaměřovače.
  • Nyní jste připraveni používat balistický kalkulátor.
  • Upozorňujeme, že pokud přenesete profily z aplikace bez aktualizace softwaru Stream Vision Ballistics a firmwaru zaměřovače, může dojít k nesprávným balistickým výpočtům.

Přesné a snadné použití

Stream Vision Ballistics je plnohodnotný nástroj pro výpočet balistiky pro přesnou střelbu na velké vzdálenosti. Lze jej spárovat s podporovanými puškohledy Pulsar pomocí Bluetooth.  Jakmile vytvoříte balistický profil Stream Vision a nahrajete jej do termovizního puškohledu, můžete zařízení od aplikace odpojit. Výpočty pak provádí přímo zaměřovač. Po změření vzdálenosti se na obrazovce zaměřovače zobrazí navrhovaný bod záměru, který tam zůstane až do dalšího měření vzdálenosti. Tato nová funkce bude aktivována prostřednictvím nadcházející aktualizace firmwaru pro Thermion 2 LRF XP50 Pro. Zatímco Thermion 2 LRF XG50 a Thermion 2 LRF XQ50 Pro budou přidány v blízké budoucnosti.

Tato aplikace může fungovat také jako samostatný balistický Kalkulátor s tradičními denními zaměřovači. Je přesná, flexibilní a velmi snadno se používá díky algoritmům pro výpočet korekcí trajektorie. Stačí vytvořit balistický profil pro požadované střelivo a aplikace Stream Vision Ballistics na základě poskytnutých údajů vypočítá vertikální a horizontální korekce pro váš zaměřovač.

Přizpůsobení osobním potřebám

Pomocí této velmi užitečné aplikace lze vytvořit vybraný počet balistických profilů s mnoha konfiguracemi střeliva a uložit je do paměti smartphonu pro pozdější použití. Rozsáhlá databáze střeliva zahrnuje různé značky a ráže pro všechny typy pušek a na různé druhy střelby pro dlouhé vzdálenosti. Databáze je neustále aktualizována o nové střelivo. Stream Vision Ballistics navíc umožňuje výpočty korekcí i s vlastním ručně nabíjeným střelivem. Nová mobilní aplikace nabízí několik režimů zobrazení balistických údajů. Můžete si tak vybrat režim, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Pulsar Stream Vision Ballistics