Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Výstava IWA 2023

02.03.2023 16:32

Pulsar přináší na veletrh IWA OutdoorClassics 2023 novinky, které mění pravidla hry.

Společnost Yukon Advanced Optics Worldwide se těší na setkání s vámi na veletrhu IWA OutdoorClassics 2023, kde představí některé převratné novinky společnosti Pulsar, které mají zlepšit neustále se měnící potřeby lovců.

Vyzkoušejte si náš vůbec první termovizní monokulár s extrémní tepelnou citlivostí, podívejte se, jak spojujeme nejlepší řešení, která nabízí termální a noční vidění, prostřednictvím naší nové řady dalekohledů, vyzkoušejte si multispektrální přist a mnoho dalších vylepšení vašich oblíbených zařízení.

Telos: prémiová řada monokulárů s možností upgradu

Nejprve náš nový koncept - upgradovatelná řada termovizních monokulárů - Telos by Pulsar. Začíná to modelem Telos LRF XP50, po kterém následuje jeho verze bez LRF a také řada modelů s dalšími senzory.

Systém Telos je navržen tak, aby byl nadčasový. Jedná se o první řadu termovizních zařízení na trhu, která nabízí možnost technického vylepšení. Staňte se majitelem přístroje Telos a budete mít možnost v budoucnu svůj přístroj vylepšovat a vždy mít k dispozici produkt, který je aktuální a cenově výhodný.

Telos je pro nás synonymem špičkové kvality a nadčasových řešení. Prvním zástupcem nové řady je model Telos LRF XP50 vybavený nejlepším snímačem Lynred evropské výroby s rozlišením 640x480 pixelů při rozteči pixelů 17 mikronů.

Skutečnou změnu však přináší extrémní tepelná citlivost NETD pod 18 milikelvinů. Tyto vlastnosti snímače zaručují jednoduše ohromující schopnosti zobrazení termovize v těch nejnáročnějších povětrnostních podmínkách.

Spojení nejnovějších inovací v oblasti termálního a nočního vidění

Pokud dáváte přednost pohodlí při zkoumání dvěma očima před jedním, musíte vyzkoušet rozšířenou řadu termovizních dalekohledů Merger od společnosti Pulsar.

Po představení termokamery Merger LRF XP50 na veletrhu IWA 2022 se letos vracíme s naším vůbec prvním HD termokamerou s novým a výkonným XL snímačem s rozlišením 1024x768 pixelů - Merger LRF XL50. Dalekohled klasické konstrukce Merger nabízí vynikající kvalitu a detailnost obrazu v HD rozlišení, přesnou identifikaci trofejí a drobné detaily okolní krajiny.

Nové dalekohledy Merger LRF XL50 hrdě nazýváme skutečnými všestrannými dalekohledy. Široké zorné pole pro snímání a zaměřování cílů a vysoká kvalita a detailnost obrazu se uplatňují v celém rozsahu proměnného zvětšení od 2,5x až do 20x, přičemž v celém rozsahu zůstávají zachovány zvýšené detaily, jasnost a kontrast.

Navštivte náš stánek na veletrhu IWA a vyzkoušejte další dva přírůstky do řady Merger. Kompaktní a lehká verze dalekohledu s vestavěným přesným laserovým dálkoměrem Merger LRF XQ35 je vybavena vysoce citlivým termovizním senzorem s rozlišením 384x288 pixelů @17 mikronů a NETD pod 25 milikelvinů. V kombinaci s germaniovým objektivem s velkou propustností F35/1,0 nabízí ostré a detailní termální zobrazení a skvělé detekční schopnosti.

Merger Duo NXP50 je čistým příkladem inovativního řešení. Kombinuje schopnosti termovizní detekce s vysoce detailní identifikací trofejí na větší vzdálenosti, kterou nabízí digitální kanál nočního vidění. Vyzkoušejte multispektrální pozorovací režim prostřednictvím funkce Picture-in-picture a užijte si všechny nadčasové vlastnosti, které řada Merger nabízí.

Krypton 2: kompaktnější a všestrannější

Těšíme se na představení výrazně modernizované řady termovizních předsádek Krypton 2.

Krypton druhé generace je kompaktnější, lehčí a plně přizpůsobený potřebám lovce. Vyznačuje se pokročilou kvalitou obrazu ve vícebarevném režimu Full HD a vysoce kvalitním termovizním snímačem evropské výroby Lynred, který nabízí výjimečně ostré a bohatě kontrastní termovizní zobrazení za všech povětrnostních podmínek.

Vlajkový model Krypton 2 FXG50 má vysoké rozlišení snímače 640x480 pixelů @12 µm. V kombinaci s výkonným termálním objektivem s velkou propustností F50/1,0 nabízí dokonalé detekční schopnosti. Standardní objekt vysoký 1,8 m lze detekovat na mimořádně dlouhou vzdálenost 2300 metrů i v úplné tmě.

Kompaktnější a lehčí Krypton 2 FXQ35 nabízí vysokou citlivost snímače s roztečí pixelů 17 µm a NETD méně než 25 milikelvinů. Jeho rozlišení snímače je ve srovnání s modelem FXG o něco nižší - 384 × 288 pixelů.

Thermion Duo DXP50: moderní způsob lovu

Možná jste už něco slyšeli našem prvním multispektrálním zaměřovače Thermion Duo DXP50. Tento zaměřovač s výjimečnými detekčními schopnostmi termovize a kouzlem plnobarevného denního pozorování otevřel novou stránku v historii naší značky.

Po vyzkoušení zaměřovač Thermion Duo DXP50 zjistíte, že vychází z osvědčených řešení a komponentů vlajkové lodi společnosti Pulsar - zaměřovače Thermion 2 XP50 Pro. S tím rozdílem, že je dodáván s věžičkou, která funguje jako 4K plnobarevný kanál pro denní lov.

S tímto zaměřovačem budete moci lokalizovat zvěř a odhalit její trofejové vlastnosti za jakýchkoli povětrnostních podmínek - v dešti, mlze nebo mrazu. Přepínání mezi dvěma kanály je rychlé a jednoduché. Stačí kliknout na tlačítko a můžete si vychutnat vysoce citlivé termovizní zobrazení nebo přesnost denního digitálního zobrazení v atraktivním plnobarevném režimu.

Rozšířená řada XQ: zvýšená tepelná citlivost

Zveme vás, abyste si prohlédli modernizovanou populární řadu termovizních monokulárů a zaměřovačů se senzorem XQ.

Dva nové modely monokulárů, Axion 2 LRF XQ35 Pro a Axion 2 XQ35 Pro, se vyznačují zvýšenou kvalitou termovizního zobrazení v podmínkách s nízkým teplotním kontrastem.

Nové modely Axion jsou vybaveny termovizním snímačem Lynred evropské výroby s rozlišením 384x288 pixelů při 17 mikrometrech (oproti 12 mikrometrům u předchozí generace Axion 2 XQ).

Nové monokuláry mají prodlouženou výdrž baterie a plnou konektivitu WiFi při zachování prvotřídního evropského designu a nejlepší přesnosti měření vzdálenosti ve své třídě. To vše za přijatelnou cenu.

Představujeme také vylepšenou verzi puškohledů řady Talion. Model Talion XQ35 Pro je nyní vybaven zvýšenou citlivostí snímače NETD pod 25 milikelvinů a modernizovaným germaniovým objektivem s propustností F35/1,0.

Nový Talion XQ35 Pro je navíc vybaven přídavnou dobíjecí baterií APS 5T, která poskytuje dalších 9 hodin nepřetržitého lovu.

Rozšířená řada XG: klasické řešení

Na veletrhu IWA OutdoorClassics 2023 si budete moci vyzkoušet rozšíření naší řady termovizních zaměřovaců XG - Thermion 2 LRF XG50 a Talion XG35, první přístroje Pulsar XG v Evropě.

Oba puškohledy jsou ve své třídě vynikající. Pokud lovíte na cestách a dáváte přednost kompaktní ergonomii, Talion XG35 si zamilujete díky jeho kompaktnímu designu a všestrannosti. Je vybaven snímačem s rozlišením 640 × 480 pixelů při 12 mikrometrech v kompaktním těle Talion.

Pokud však hledáte klasický puškohled s 30mm kroužkem, větším základním zvětšením a LRF pro stříleni na větší vzdálenost, je Thermion 2 LRF XG50 tou správnou volbou. Zkušení lovci si tento zaměřovač zamilují pro jeho kvalitu obrazu, vestavěný laserový dálkoměr a neomezené použití.

Kombinace rozlišení snímače 640x480 pixelů při 12 mikrometrech a 50mm objektivu vytvaří hlavní rozdíl mezi tímto modelem a modelem Thermion 2 LRF XP50 - je jím zvýšené optické zvětšení 3x spolu s detekčním dosahem 2300 metrů. Jedná se o zaměřovač pro lovce zaměřující se na lov menší zvěře na delší vzdálenost.

Navštivte stánek Pulsar na veletrhu IWA OutdoorClassics 2023, hala 4A-100, a na vlastní oči se seznamte se všemi novinkami Pulsar, které mění pravidla hry.