Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Dalekohledy pro milovníky vodních sportů

Dalekohledy pro milovníky vodních sportů

Dalekohledy pro milovníky vodních sportů
15.04.2013 20:45 | Binox

 dalekohled

Pulsar EXPERT VM 8x40 Marine

za 4550,-Kč včetně DPH 21%

V dalekohledu je použitá novější optická konstrukce PORRO II. řádu poskytující pozorovateli realistický trojrozměrný objem obrazu. Veškeré optické komponenty jsou vyrobeny broušením optického skla a opatřený antireflexy pomocí vakuové technologii TRUE COLOR.

Těleso dalekohledu je vyrobeno z velmi tvrdého plastu vyztuženého skelnými vlákny, který se používá v armádním průmyslu. Tímto dalekohled získal především malou váhu a potřebnou tuhost a pevnost. Větší komfort při pozorování přináší měkké šikmé očnice, zamezující rušení bočním prostranným světlem. Dalekohled splňuje mezinárodní normu vlhkotěsností IPX 7 a je naplněn suchým dusíkem, zamezujícím orosení dalekohledu uvnitř. Pracovní rozsah teplot pro použití je -30°C...+40°C.

Dalekohled má uvnitř zabudované filtry, které umožňují lepší vidění v různých pozorovacích podmínkách:

 filtr filtr
polarizační odstraňující záblesky od slunce, vody, skla a pod.oranžový zvyšující kontrast obrazu za mlhy, soumraku a šera

 dalekohled

Delta Optical Sailor 7x50 s kompasem

za 2.990,- Kč včetně DPH 21%

Zcela nová verze dalekohledů Delta Optical Sailor pro milovníky vodních sportů. Dalekohled Sailor bude nepostradatelným pomocníkem při kanoistice nebo plavbě na jezeře, protože je pogumovaný, plně vodotěsný a nepotopitelný.

Ale to není všechno. Má vestavěný osvětlený kompas, viditelný v zorném poli dalekohledu a optický dálkoměr k výpočtu vzdálenosti do objektů známé výšky a naopak. Pro usnadnění výpočtu na jednom z tubusu dalekohledu je umístěn kalkulátor vzdálenosti.

 dalekohledSailor 7x50 je založen na klasickém designu s Porro systémem a individuálním zaostřováním pro každé oko. Světlý a jasný obraz je dosažen díky vysoce kvalitním hranolům ze skla BAK-4 a antireflexním vrstvám, které jsou na všech prvcích optické soustavy dalekohledu. To zajistí vysokou propustnost světla a kontrastní obraz při pozorování během vaší plavby.

 dalekohled

Delta Optical Sailor 8x30

za 1.590,- Kč včetně DPH 21%

Námořní kompaktní dalekohled. Má vodotěsnou konstrukci a proti zamlžení je plněn dusíkem. Оptické sklo BaK4.