Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Digitální zaměřovač Yukon Photon RT

Digitální zaměřovač Yukon Photon RT

Digitální zaměřovač Yukon Photon RT
10.10.2017 11:32 | Binox

Digitální puškohled Photon RT: Nekompromisní výkon za bezkonkurenční cenu.


Bezkonkurenční kvalitu digitálních zaměřovačů YUKON zná každý. Novinkou pro letošní mysliveckou sezónu je nová série digitálních zaměřovačů - Photon RT, nástupce velmi úspěšného předchůdce - Photon XT.
I přes zdánlivě schodnou vnější podobu zaměřovačů Photon, nový model zachovává ty nejlepší vlastností předchůdce a přináší výrazné rozšířeni funkční výbavy oproti původnímu sérii.
Photon RT je univerzální zaměřovač v mnoha ohledech. Je určen pro noční a denní použití - snímač CMOS je chráněn proti jasnému světlu. Také montáž Photon RT na zbraň je velmi jednoduchá: zaměřovač má tubus o průměru 30 mm a montuje se na zbraň pomoci montážních kroužků klasických zaměřovačů.
Tento zaměřovač již má zabudovaný infračervený přísvit s vlnovou délkou 940nm, který neruší zvěř, je téměř neviditelný a poskytuje nárůst dohledového vzdáleností až na 180 metrů.
Zaměřovač je vybaven novou harwerovou a softwerovou platformou pro výrobky YUKON, který přináší bohatou funkční výbavu. Jedná se například o integrovaný videorekordér, modul Wi-Fi pro streamování videa na smartphon nebo živý přenos na Youtube a další.
Jako jediný ve třídě digitálních zaměřovačů poskytuje 60 mm bezpečnou vzdálenost oka střelce a pro svou vysokou mechanickou odolnost je vhodný i k použití na velkých kalibrech (až 6000 J). Photon RT má přednastavených šest křížů ve čtyřech barevných variantách, které odpovídají konkrétním podmínkám lovu.
Provozní doba Photon RT od jedné sady baterií byla také rozšířená až na čtyři hodiny, přičemž teď zaměřovač lze napájet i pomocí volitelného akumulátoru DNV nebo připojením power banky přes standardní rozhraní mikro USB.
Abychom to shrnuli, Photon RT je skvělý lovecký zaměřovač a