Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Termovizní zaměřovače s dálkoměrem Pulsar Trail LRF

Termovizní zaměřovače s dálkoměrem Pulsar Trail LRF

14.03.2019 19:48 | Binox

Modelová řada populárních zaměřovačů Trail byla nahrazena modelem Trail LRF - s integrovaným laserovým dálkoměrem. Nové zaměřovače mají stejné optické vlastností a zahrnují rozsáhlou funkční výbavu zaměřovačů Trail s podporou Wi-Fi a StreamVision a nabízí navíc přesné měření vzdálenosti pomocí vestavěného laserového dálkoměru. Dálkoměr provádí měření ve dvou režimech: jednotlivé měření a plynulém, který umožňuje pozorovateli plynulé měření vzdálenosti do objektu, například při pohybu cíle. Rozsah měření vzdáleností až 1000 m s přesností 1 m.

Přistroje jsou dodávané ve dvou řadách: modele XP s vysokým rozlišením snímače - mikrobalometru 640x480 pixelů s dokonalou detailizací obrazu a modele XQ, využívající cenově optimální snímač 384x288 pixelů. Frekvence obnovení snímku je 50Hz proto nedochází ke zpomalení obrazu a detekční vzdálenosti při pozorování dosahuje až 1,8 km. Pro lepší rozpoznávání objektů zaměřovače nabízí digitální zvětšení obrazu a to buď plynulé nebo skokově s digitální násobením 2x, 4x a 8x. Další užitečnou funkci je zobrazení "Obraz v obraze", kdy se zobrazuje extra okno se zvětšenými detaily středu obrazu, přitom pozorovatel zároveň sleduje celý obraz s širokým zorným polem.

Zaměřovače TRAIL LRF jsou podrobené pečlivému testování na zpětnou energii až do výše 6000 Joule a jsou vhodné k použití pro výkonné střelné zbraně.

TRAIL LRF nabízí střelci na výběr více než tucet elektronických křížů různých tvarů a uložení do pamětí až 15 profilů nastřelení, které lze využit pro více zbrani nebo různé vzdáleností.

Spolehlivý provoz termokamer Pulsar bez ohledu na povětrnostní podmínky a okolní teploty je  zaručena standardem vodotěsnosti IPX7, použitím mrazuvzdorného displeji AMOLED a napájení Li-Ion rychlovýměnným akumulátorem s kapacitou 5000mAh a vydři až 8 hodin (volitelně až 10000 mAh).