Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XQ

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XQ

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XQ
02.06.2020 01:28 | Binox

Firmware 4.0 pro řadu XQ": nový pozorovací režim, vylepšená kvalita prokreslení detailů obrazu, větší rozsah nastavení jasu ikon.

YUKON ADVANCED OPTICS WORLDWIDE JE EVROPSKÝ VÝROBCE DENNÍ, NOČNÍ A TERMOVIZNÍ OPTIKY A NYNÍ PŘICHÁZÍ S NOVÝM FIRMWAREM PRO SVOJE TERMOVIZNÍ ZAŘÍZENÍ  – HELION XQ, TRAIL XQ, TRAIL LRF XQ, ACCOLADE XQ, ACCOLADE LRF XQ.

Podobně jako u produktů řady XP se nyní i produkty řady XQ dočkají vylepšení a nových funcí.

Vylepšení detailu obrazu – Novou funkcí která zvyšuje ostrost kontůr a tvarů tepelných objektů pro kvalitnější obraz vám dává nevídanou uroveň čistoty obrazu a ostrosti která vám dovoluje lépe identifikovat objekty.

Po aktualizaci nezapomeňte tito novou funkci zapnout v hlavním menu. Mějte napaměti že vylepšení obrazu se nejlépe zobrazuje při podmínkách s velkými tepelnými rozdíly. Také je důležité si uvědomit, že vylepšení obrazu není tak razantní jako u řady XP kvůli nižšímu rozlišení senzoru, ale I tak je znatelné.

Uživatelský režim – účelem rozdílných uživatelských režimů je nabídnout co nejvíce vhodné nastavení v závislosti na prostředí. Firmware 4.0 vám přináší čtvrtou možnost uživatelského nastavení. Tuto funkci si nejvíce užijí náročnější uživatelé kteří chtějí mít větší kontrolu nad nastavením svých přístrojů. Nový pozorovací režim umožňuje vybrat a uložit osobní nastavení dle vlastních zkušeností a osobních zkušeností na základě přednastavených režimů (skála, les, identifikace), nastavení jasu a kontrastu.  Můžete upravit každé z přednastavených možností podle vlastních požadavků které vám vyhovují nejvíce a uložit je. Nastavení zůstane uložené v paměti I po přepnutí na jiný režim nebo vypnutí přístroje. Můžete upravit uživatelský režim skze nastavení v rychlém menu.

User Mode

Nastavení jasu ikon – Rozsah pro nastavení jasu ikon které vidíte v menu byl zvýšen. Tato možnost vám úmožňuje ještě více snížit jas pro konfortnější pozorování v opravdu tmavých nocích a zvýšení pro opravdu jasné dny.

Tato aktualizace firmwaru je dostupná pouze pro produkty řady XQ:

  • Accolade XQ a Accolade LRF XQ
  • Helion XQ
  • Trail XQ a Trail LRF XQ

Firmware zároveň odstranujě několik vedlejších chyb a řadou vylepšení.