Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmwaru 2.5 pro Telos

13.03.2024 13:16

Aktualizace firmwaru 2.5 pro temovizi Telos: lepší ovládání a lepší výkon v noci

Společnost Pulsar představuje aktualizaci firmwaru 2.5 s několika důležitými novými funkcemi pro řadu termovizních monokulárů Telos. Aktualizujte nyní svůj přístroj Telos a vyzkoušejte si lepší ovladání a lepší výkon přístroje v noci.

Zpětná vazba

Nová aktualizace bude kompatibilní s modely Telos LRF XP50 a Telos XP50 i s připravovanými rozšířeními celé řady. 

Jednou z nejzajímavějších aktualizací je zpětná vazba, kterou lze aktivovat v hlavní nabídce přístroje Telos. Přístroj bude při stisknutí tlačítek reagovat krátkými vibracemi. Tento hmatový zážitek umožní intuitivnější používání vlajkových kapesních počítačů Pulsar. 

Snížení únavy očí

Nyní můžete ovládat jas všech prvků displeje najednou. Když je venku tma, zvolte možnost Stmívání displeje, abyste snížili únavu očí a viditelnost pro zvířata.

Nová aktualizace firmwaru navíc přináší možnost deaktivace LED světla ve spodní části monokuláru. Aktivaci/deaktivaci této funkce najdete v hlavní nabídce. 

Prodloužení životnosti baterie

Vzhledem k tomu, že lovci tráví hodně času venku a dlouhý provoz přístroje je velkou výsadou, byla do všech jednotek Telos implementována pokročilá možnost úspory baterie. 

Po aktivaci této funkce se zařízení automaticky vypne, pokud není používáno déle než 30 minut. Tím se eliminuje zbytečné vybíjení baterie a prodlouží se doba používání monokuláru.

Další jazykové možnosti

Společnost Pulsar navíc přidala do nabídky přístroje Telos několik nových jazyků. Nyní monokulár "mluví" kromě mnoha jiných jazyků také bulharsky, finsky, litevsky, lotyšsky a ukrajinsky. 

Mezi další drobné aktualizace patří červená indikace automatické kalibrace ve stavovém řádku přístroje. A také zelený čtvereček označující část obrazu zobrazenou v režimu Obraz v obraze. To vše pro plynulejší práci uživatelů systému Telos.

Shrnutí aktualizace FW 2.5:

  •     Zpětná vazba: krátké vibrace při provádění určitých akcí
  •     Stmívání displeje: regulace jasu všech prvků displeje pro snížení únavy očí a viditelnosti pro zvířata.
  •     Deaktivace možnosti osvětlení LED
  •     Automatické vypnutí zařízení při nečinnosti delší než 30 minut
  •     Červená indikace automatické kalibrace ve stavovém řádku
  •     Aktualizovaná indikace stavu baterie ve stavovém řádku
  •     Zelený čtverec označující část obrazu zobrazenou v režimu obraz v obraze
  •     Přidány nové jazyky: bulharština, finština, litevština, lotyština, ukrajinština.