Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmwaru 3.1.001 pro více uživatelů Thermion

18.07.2023 16:24

Aktualizace firmwaru 3.1.001: balistický kalkulátor pro více uživatelů Thermionu

Společnost Yukon Advanced Optics Worldwide s potěšením oznamuje aktualizaci firmwaru 3.1.001 pro další zaměřovače Pulsar, konkrétně Thermion 2 LRF XQ50 Pro a Thermion 2 LRF XG50. Stejně jako dříve vydaná aktualizace pro vlajkovou loď zaměřovačů Pulsar Thermion 2 LRF XP50 Pro umožňuje tato aktualizace používat balistický kalkulátor pro přesnou střelbu na velké vzdálenosti a spárovat zařízení s novou mobilní aplikací Stream Vision Ballistics.

Ujistěte se, že používáte nejnovější aktualizovanou verzi 1.0.3 mobilní aplikace, abyste zajistili správné použití balistického kalkulátoru.

Přesnost na větší vzdálenost

Oba výše uvedené termovizní zaměřovače jsou vybaveny přesným laserovým dálkoměrem a větším základním zvětšením, což znamená, že jsou ideální pro přesnou střelbu na větší vzdálenosti. Právě zde se stává balistický kalkulátor důležitým. Znalost balistiky vám umožní rychle vyhodnotit pokles střely a okamžitě reagovat na různé vzdálenosti.

Obohaceno o balistické výpočty

Nejnovější aktualizace přináší balistický algoritmus, který umožňuje vypočítat trajektorii střely a zobrazit navrhovaný bod zaměření na obrazovce Thermionu. Tato funkce vyžaduje aktivaci v nastavení LRF v hlavní nabídce zaměřovače.

Chcete-li Thermion spárovat s novou aplikací Steam Vision Ballistics, musíte na zaměřovači aktivovat připojení Bluetooth, které nyní najdete v hlavním menu.

Plně vybavená nová mobilní aplikace od společnosti Pulsar umožňuje vytvořit několik individuálních balistických profilů a nahrát je do termovize. Po úspěšném nahrání profilů do zaměřovače se můžete od aplikace odpojit. Výpočty provádí samotný zaměřovač.

Optimalizovaný pracovní postup LRF

Aktualizace firmwaru 3.1.001 umožní dodatečné zobrazení naměřené vzdálenosti ve středu obrazovky vedle záměrného kříže. Tuto doplňkovou funkci lze povolit v hlavním menu přístroje.

Pro větší pohodlí jsme také optimalizovali používání laserového dálkoměru. K přesnému určení vzdálenosti stačí dvě krátká stisknutí tlačítka LRF. První stisk aktivuje LRF, druhý změří vzdálenost a aktivuje balistický kalkulátor, pokud je tato funkce zapnutá v hlavním menu.

Bezchybné využití digitálního zoomu

Díky nejnovější aktualizaci firmwaru je navíc přepínání mezi různými úrovněmi zoomu téměř stejně plynulé, jako kdybyste používali optický zoom, což usnadňuje sledování cíle při zvětšení. Upravili jsme také krok přesného zoomu pro pohodlnější pozorování. Nyní se krok zvětšení zvyšuje s rostoucím zvětšením.

Novou mobilní aplikaci Stream Vision Ballistics lze nyní spárovat s následujícími zaměřovači Pulsar:

• Thermion 2 LRF XP50 Pro

• Thermion 2 LRF XQ50 Pro

• Thermion 2 LRF XG50

Balistické výpočty pro produktovou řadu Trail

Vzrušující oznámení pro uživatele zaměřovačů Trail. Aktualizace firmwaru pro tato zařízení Pulsar se nyní připravuje a bude brzy oznámena. Naši inženýři usilovně pracují na umožnění balistických výpočtů pro vaši oblíbenou řadu termovizních puškohledů Trail. Pro více informací sledujte novinky Pulsar.