Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmwaru 3.1 pro Thermion 2 LRF XP50 Pro

04.05.2023 07:00

Aktualizace firmwaru 3.1: přidání balistického kalkulátoru do Thermion 2 LRF XP50 Pro

Společnost Yukon Advanced Optics Worldwide s potěšením oznamuje aktualizaci firmwaru 3.1 pro vlajkovou loď puškohledů Pulsar - Thermion 2 LRF XP50 Pro. Po aktualizaci puškohledu nejnovějším firmwarem budete moci používat balistický kalkulátor pro přesnou střelbu na dlouhé vzdálenosti a spárovat zařízení s novou mobilní aplikací Stream Vision Ballistics. Ujistěte se, že používáte nejnovější aktualizovanou verzi 1.0.2, jinak by mohlo dojít k nesprávným balistickým výpočtům.

Obohaceno o balistické výpočty

Nejnovější aktualizace přináší balistický algoritmus, který umožňuje vypočítat trajektorii střely a zobrazit navrhovaný bod zamíření na obrazovce Thermionu. Tato funkce vyžaduje aktivaci v nastavení LRF v hlavní nabídce zaměřovače.

Pro spárování zaměřovače Thermion 2 LRF XP50 Pro s novou aplikací Steam Vision Ballistics je třeba na zaměřovači aktivovat připojení Bluetooth, které nyní najdete v hlavním menu v přístroji.

 

Plně vybavená nová mobilní aplikace od společnosti Pulsar umožňuje vytvořit několik individuálních balistických profilů a nahrát je do termovize. Po úspěšném nahrání profilů do zaměřovače se můžete od aplikace odpojit. Výpočty provádí samotný zaměřovač.

Optimalizovaný pracovní postup LRF

Aktualizace firmwaru 3.1 umožní další indikaci měřené vzdálenosti ve středu obrazovky vedle záměrné osnovy. Tuto dodatečnou funkci lze povolit v hlavní nabídce přístroje.

Optimalizovali jsme také používání laserového dálkoměru pro větší pohodlí. K přesnému určení vzdálenosti stačí dvě krátká stisknutí tlačítka LRF. První stisk aktivuje LRF, druhý změří vzdálenost a aktivuje balistický kalkulátor, pokud je tato funkce zapnutá v hlavní nabídce.

 

Dokonalé využití digitálního zoomu

Díky nejnovější aktualizaci firmwaru bude navíc přepínání mezi různými úrovněmi zoomu 1x, 2x, 4x nebo 8x téměř stejně plynulé, jako kdybyste používali optický zoom. Eliminuje nepříjemné pocity při rychlém zmenšení zorného pole a usnadňuje sledování cíle při přiblížení.

Upravili jsme také krok přesného zoomu pro pohodlnější pozorování:

- Krok přiblížení 0,1x v rozsahu 2x-4x

- Krok přiblížení 0,2x v rozsahu 4x-8x

- Krok přiblížení 0,4x v rozsahu 8x-16x

Pulsar Stream Vision Ballistics