Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmwaru 5.0 pro Trail 2 LRF

02.01.2024 16:24

Aktualizace firmwaru 5.0: balistický kalkulátor pro Tratil 2 LRF

Nová aktualizace umožňuje balistiku pro puškohled Pulsar Trail 2 LRF XP50

Na závěr letošního roku s potěšením oznamuje společnost Yukon Group vydání dvou aktualizací firmwaru. První z nich umožní balistické výpočty všem uživatelům puškohledu Trail 2 LRF XP50. Zatímco s druhou představujeme vylepšení balistických výpočtů pro naši řadu puškohledů Thermion 2 LRF, aby byly ještě efektivnější a pohodlnější.

Protože víme, že puškohled Pulsar Trail je stále považován za oblíbeného loveckého společníka mnoha lovců po celém světě, představujeme aktualizaci firmwaru 5.0 pro Trail 2 LRF XP50. 

Stejně jako dříve vydaná aktualizace pro vlajkovou řadu puškohledů Pulsar Thermion 2 umožňuje tato aktualizace používat balistické výpočty pro přesnou střelbu na velké vzdálenosti. Stejně jako paralelizaci zařízení s novou mobilní aplikací Stream Vision Ballistics. 

Nejnovější aktualizace 5.0 přináší balistický algoritmus, který umožňuje vypočítat trajektorii střely a zobrazuje navrhovaný bod zamíření na displeji vašeho puškohledu Trail 2 LRF XP50.

Dobrá zpráva pro majitele puškohledu Trail 2 LRF XQ50: naši inženýři pracují na podobné aktualizaci firmwaru pro tento konkrétní model. K dispozici bude v první polovině roku 2024. 

Chcete-li u svého puškohledu Trail povolit balistické výpočty, postupujte podle následujících pokynů krok za krokem:

  1. Stáhněte si do svého mobilního zařízení nejnovější aktualizovanou verzi mobilní aplikace Stream Vision Ballistics.
  2. Vytvořte balistický profil (nebo několik profilů, pokud jich potřebujete více) podle pokynů uvedených v mobilní aplikaci.
  3. Připojte zaměřovač k mobilní aplikaci Stream Vision Ballistics prostřednictvím Bluetooth. 
  4. Pomocí aplikace Stream Vision Ballistics nahrajte balistické profily do puškohledu. Nyní se můžete od aplikace odpojit. 
  5. Změřte vzdálenost pomocí laserového dálkoměru dvěma krátkými stisky. První stisk aktivuje LRF, druhý změří vzdálenost a aktivuje balistické výpočty uvnitř puškohledu.
  6. Na obrazovce puškohledu se zobrazí údaj o navrhovaném místě zamíření. 

Další informace o tom, jak aktivovat balistické výpočty uvnitř puškohledu Pulsar, naleznete v tomto videu na YouTube nebo v následujících příručkách. 

Mobilní aplikaci Stream Vision Ballistics lze spárovat s následujícími puškohledy Pulsar:

  • Thermion 2 LRF XL50
  • Thermion 2 LRF XP50 Pro
  • Thermion 2 LRF XQ50 Pro
  • Thermion 2 LRF XG50
  • Trail 2 LRF XP50
  • Trail 2 LRF XP50A