Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Výstava IWA 2024

28.02.2024 16:00

Novinky Pulsar měnící pravidla hry na veletrhu IWA OutdoorClassics 2024.

Na veletrhu IWA OutdoorClassics 2024 v německém Norimberku představí společnost Pulsar několik převratných novinek a dokáže, že je evropským lídrem v oblasti inovací termovizních technologií.

- Celá řada přístrojů Pulsar se snímači s HD rozlišením, včetně zaměřovačů, binokulárů a monokulárů.

- Nový přírůstek do řady multispektrálních přístr, dalekohledy Merger Duo NXP50, dodávají více informací.

- Rozšíření řady monokulárů Telos, nová koncepce upgradovatelných termovizních zařízení Pulsar.

- Nová aktualizace firmwaru umožňující balistický výpočet v zaměřovačů Pulsar bez technologie LRF.

 

Merger Duo NXP50: odhalte noc

Nejnovější přírůstek do multispektrální řady, dalekohled Merger Duo NXP50, je nepřekonatelný při identifikaci cíle a zobrazování informací.

Chytrá volba pro ty, kteří chtějí vlastnit to nejlepší, co termovizní a noční vidění nabízí. Dva samostatné kanály a spousta možností.

    • Termovizní kanál: extrémně citlivý snímač Lynred evropské výroby s rozlišením 640x480 pixelů při 17 mikrometrech (NETD <25 mK). Ideální pro detekci cíle za jakýchkoli povětrnostních podmínek na krátkou i velkou vzdálenost.

    • Digitální kanál: noční vidění při velmi nízkém osvětlení a plném rozlišení HD. Neuvěřitelně vysoké rozlišení a detailní obraz cíle a terénu ze snímače s rozlišením 1920 × 1200 pixelů.

    • Kombinovaný režim sledování: oba kanály se zobrazují na obrazovce současně pomocí režimu Obraz v obraze.

    • Odnímatelný neviditelný IR přísvit s nastavitelným kuželem světla. Díky kterému je vidět I v temné noci.

 

Merger LRF XP35: kompaktní termovizní dalekohled s širokým zorným polem

Pulsar také rozšiřuje řadu termovizních binokulárů Merger o kompaktní verzi Merger LRF XP35. Je vybaven nejširším zorným polem v dané kategorii a extrémně citlivým termovizním senzorem.

Tento ergonomický, kompaktní a lehký model s ohromujícím zorným úhlem 17,8° umožňuje pohodlně pozorovat širokou oblast oběma očima a udržovat si přehled o terénu bez únavy očí

Binokulár Pulsar Merger LRF XP35 je vybaven typickým evropským snímačem společnosti Lynred s NETD <25 mK. To zaručuje vynikající kvalitu a vysoce detailní obraz i za nepříznivých podmínek.

Nový model je vybaven vestavěným laserovým dálkoměrem, který měří vzdálenost až na 1 km. Detekční dosah dalekohledu je až 1350 metrů pro rychlé a bezchybné vyhodnocení situace.

 

Telos: výkon budoucnosti

Jedním z nejočekávanějších oznámení značky Pulsar je rozšíření řady Telos, nejzajímavějšího zařízení v historii značky. S nedávným přidáním snímače XL nyní Pulsar pokrývá celou řadu HD včetně binokulárů, zaměřovačů a monokulárů.

    • Vlajkovou lodí rodiny je model Telos LRF XL50 (a jeho verze bez LRF) s prvním termovizním senzorem Lynred s rozlišením HD. Tento nejkvalitnější a nejuniverzálnější přístroj prémiové kvality má široké zorné pole a brilantní kvalitu obrazu, která zůstává vynikající i při vysokých úrovních zvětšení. Ideální pro pozorování zblízka i na velkou vzdálenost. Zahájení prodeje modelu Telos XL je stanoveno na červen 2024.

    • Telos LRF XG50 a Telos XG50 se vyznačují vysokým optickým zvětšením. Ideální pro pozorování drobné zvěře na velké vzdálenosti za suchého počasí a nízké vlhkosti.

    • Kompaktní přístroje Telos LRF XQ35 a Telos XQ35 se vyznačují vynikající tepelnou citlivostí díky NETD <25 mK a vynikajícím poměrem ceny a kvality.

    • Již dříve uvedené přístroje Telos LRF XP50 a Telos XP50 mají nejlepší tepelnou citlivost ve své třídě s NETD senzoru <18 mK. Nejlepší výkon za nepříznivých povětrnostních podmínek.

Všechny nové modely Telos mají vlastní specifikace, velikosti a rozdíly ve výkonu. Všechny však sdílejí prvotřídní design, vynikající kvalitu obrazu a jedinečnou koncepci vylepšení.

Telos je první zařízení Pulsar, které nabízí technickou aktualizaci hardwaru. Navíc Pulsar je první značka na trhu, která takovou službu zavedla.

Projekt modernizace se připravuje a bude zahájen ještě letos. Další novinky přineseme již brzy.

 

Thermion 2 LRF XL50: nový prémiový standard

Další je první zaměřovač prémiové třídy Pulsar, Thermion 2 LRF XL50, vybavený termovizním senzorem s HD rozlišením.

Tento zaměřovač vyniká především revoluční kvalitou termovizního obrazu HD a výkonným senzorem.

Rozlišení snímače HD zachovává skvělou kvalitu obrazu i při vysokém přiblížení. Je ideální pro fotografování z velkých vzdáleností a pro pozorování s širokým zorným polem.

Obraz špičkové kvality generovaný novým snímačem Lynred evropské výroby s rozlišením 1024x768 pixelů je křišťálově čistý a vyznačuje se vysokým rozlišením a bohatými detaily. Díky tomu je Thermion 2 LRF XL50 pro identifikaci trofejí bezkonkurenční.

Střelba na delší vzdálenosti nebo menší cíle je navíc ještě efektivnější díky interním balistickým výpočtům prostřednictvím mobilní aplikace Stream Vision Ballistics.

 

Balistický výpočet u zaměřovačů bez LRF

Další zajímavá zpráva pro uživatele moderních zaměřovačů. Pulsar uvádí novou aktualizaci firmwaru, která umožní balistické výpočty v zaměřovačích bez laserového dálkoměru.

Po vydání několika nových balistických aktualizací pro zaměřovače LRF připravila společnost Pulsar skutečnou změnu. S poslední aktualizací FW Pulsar umožňuje interní balistické výpočty pro zaměřovače bez LRF.

Jednoduše aktualizujte svůj zaměřovač a použijte ruční nastavení vzdálenosti, které je k dispozici v rychlé nabídce. Navrhovaný bod záměru se zobrazí na obrazovce zaměřovače. Užijte si nový standard moderního lovu!

 

Axion XQ30 Pro: kompaktní a výkonnější

A konečně skvělá zpráva ze základní sekce. Jedná se o termovizní monokulár Axion XQ30 Pro, vylepšenou náhradu oblíbeného modelu Axion XM30F.

Tento kapesní monokulár je nejkompaktnějším modelem řady Pulsar.

Je ve stejné cenové hladině jako jeho předchůdce, vybavený větším a citlivějším snímačem Lynred evropské výroby s NETD <25 mK. Výkonný snímač vytváří detailní a prokreslený termovizní obraz pro vaše dobrodružství.