Facebook
Telegraph
Youtube
Instagram

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XM

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XM

Aktualizace firmware 4.0 pro termovizi řady XM
15.02.2020 18:03 | Binox

Firmware 4.0 pro řadu XM: Nový režim pozorování a zlepšení kvality obrazu.

Yukon Advanced Optics Worldwide – evropský výrobce denních, nočních a termovizních pozorovacích zařízení přichází s novou verzí firmware pro termovize AXION XM a THERMION XM.

Podobně jako u nejnovější aktualizace produktové řady XP aktualizujeme také naše termovizní přístroje XM, abychom vylepšili i jejích uživatelské vlastnosti pro Vás.

Uživatelský režim - účelem nastavení různých režimů pozorování je nabídnout uživateli nejvhodnější nastavení parametru přístroje pro nejlepší zobrazení v konkretních pozorovacích podmínkách. S firmwarem 4.0 doplňujeme stávající tři režimy pozorování o čtvrtý - uživatelský režim. Tento režim si nejvíce užijí pokročilí uživatelé, kteří chtějí mít větší kontrolu nad nastavením svého zařízení. Nový režim pozorování umožňuje vybrat a uložit vaše osobní preference na základě již existujících režimů pozorování (Skály, Les, Identifikace), nastavení kontrastu a jasu. Každé ze tří nastavení můžete vyladit tak, aby co nejlépe vyhovovalo vašim podmínkám, a jakmile provedete nastavení hodnoty se uloží do paměti přistroje a nastavení zůstane zachováno i po přepnutí zpět z jiných režimů pozorování nebo vypnutí přístroje. Uživatelský režim můžete snadno upravit pomocí nastavení v rychlé nabídce.

Zvýšení kvality obrazu a kvality záznamu videa - algoritmy zpracování videa byly optimalizovány tak, aby se dosáhlo vyššího kontrastu obrazu, eliminace blikání a snížení šumu.

Nové barvy záměrných osnov - pro zaměřovače Thermion XM byly přidány nové možnosti barevných kombinace: černá mřížka s bílou tečkou a bílá mřížka s černou tečkou.

Nastavení jasu ikon - rozsah jasu ikon, které vidíte v nabídce, byl zvýšen, což umožňuje ještě více ztmavit jas, pro pohodlné prohlížení v podmínkách opravdu tmavé noci a zvýšit jej pro dobrou čitelnost při jasném denním osvětlení.

Tento aktualizovaný firmware je k dispozici pouze pro produkty řady XM:

  • Axion XM
  • Thermion XM

Firmware také zahraňuje řadu dalších drobných oprav chyb a změn zvyšujících výkon zařízení.